KGTÜ Kablosuz Ağ Bağlantı Ayarları

5651 Sayılı Kanun gereği Üniversitemiz sınırları içinde bulunan ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından kontrol edilen kablosuz ağ hizmetlerimizden faydalanabilmek için bir çalışma başlatılmıştır. Üniversitemiz dışındaki yetkisiz kişilerin kullanımını önlemek ve kullanıcılarımızın güvenliğini arttırmak amacıyla Kablosuz bağlantılar için kullanıcı adı ve şifre ile ağa bağlanma zorunluluğu olan bir sisteme geçiş yapılmıştır.

Bu sistemi kullanacak olan personelimiz ve öğrencilerimiz için, kablosuz ağ hizmetlerini kullanacakları ortama göre (Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar, Mobil Cihaz veya Tablet) gerekli yapılandırma uygulamalarını cihazlarına yükleyerek bu hizmetten faydalanabileceklerdir.

Kablosuz ağ’ı kullanmak isteyen personel ve öğrencilerimiz kablosuz ağ kısmında “KGTU” isimli ağ’a kendi kullanıcı ismi ve parolalarını kullanarak bağlanabileceklerdir. Kullanıcılarımızın hiçbir şekilde kendi kullanıcı adı ve parolalarını başkalarıyla paylaşmamaları gerekmektedir, paylaşmaları durumunda her türlü hukuki ve idari sorumluluk kullanıcıya ait olacaktır. Her kullanıcı, kendi kullanıcı adı ve parolasıyla kablosuz ağ sistemine 2 ayrı cihazdan bağlanabilir.

Kablolu ve Kablosuz interneti kullanacak üniversite personel ve öğrencilerimiz Gıda ve Tarım Üniversitesi İnternet Kullanım Politikasındaki kurallara kanun gereği uyması gerekmektedir. Üniversitemiz imkânlarını kullanarak internete bağlanan tüm kullanıcılarımız bu İnternet kullanım politikasını okuyup kabul ettiğini taahhüt eder.

369 Konya Gida ve Tarim Universitesi Ag Erisim Sistemi v4 Eki indir
369 Windows için Kablosuz Bağlantı Ayarları Eki indir
369 Android İşletim Sistemi Kullanan Telefonlar İçin Bağlanma Ayarları Eki indir